Jurnalul lu' Trovinel

Romania trimite Japoniei apa plata de 50.000 LEI, dar transportul costa de 7 ori mai mult. Nu-i de mirare. Tot in Romania a fost inventata si aritmetica neprofitabila, ca replica la algebra abstracta. Aia potrivit careia, daca intr-o camera sunt 3 politisti de proximitate si scoti 5, ca sa fi sigur ca acea camera ramane goala, mai bagi doi politisti, pe care ii rogi respectuos sa nu tina de sase, ca nu are rost.
Sa duci apa plata in Japonia in valoare de 50.000 LEI si sa te coste 383.000 LEI transportul ei, e ca si cum te-ai duce sa duci gunoiul cu limuzina care consuma 15l/100 km si pleci in sens opus, convins fiind ca pamantul este rotund si deci este aproape imposibil sa nu ajungi tot la tomberon. Adica de la Ploiesti, poti ajunge la Bucuresti si prin Suceava, cu conditia sa crezi in tine si sa ai mai multa rabdare decat minte (din pacate, ele nu pot fi considerate proprii) !

3 Response to "Jurnalul lu' Trovinel"

 1. radiowhisper.com says:
  21 iunie 2011, 16:51

  Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. Lillee says:
  27 iunie 2011, 00:05

  Foaaarte profitabil :))

 3. Cezar says:
  2 mai 2013, 13:50

  Ziua bună! Să-nțeleg că ești un ascultător al emisiunii "Jurnalu' lu' Trovinel", de la Radio Prahova..sau asta e singura editie pe care ai ascultat-o?!

Trimiteți un comentariu