Nu pot sa ma abtin

...sa nu ma iau de ala care a scris articolele pe blogul acesta.
Ce-a facut baiatu...ca sa fie si el cat de cat bagat in seama, a preluat niste articole despre droguri si le-a postat la el pe site. Ceea ce nu stie el insa, e ca o mare parte din ce-a scris este FALS. Si iau exemplu marijuana. El spune asa: "Marijuana contine un numar mai mare de substante cancerigene in comparatie cu fumul de tigara". Prietene, voi fi eu cel care te informeaza ca, conform statisticilor, anual in S.U.A. mor 400.000 de oameni din cauza tutunului, in schimb nu s-a inregistrat niciun caz de deces in urma consumului de marijuana. Si inca ceva, s-ar legaliza si consumul de marijuana la noi, insa nu prea le-ar conveni multora ca nu s-ar mai scoate atatia bani ca de pe piata neagra. Daca acest consum ar fi controlat atunci si ar avea control asupra banilor si cine nu trebuie :)
De ce-a mai scris baiatu, nu pot
sa comentez pentru ca nu am fost pus in situatia, insa cel mai bine, inainte de-a incerca sau a face ceva, e mai bine sa ne documentam serios :)
Pace!

1 Response to "Nu pot sa ma abtin"

  1. C.L.M. says:
    26 aprilie 2011, 20:08

    Aici ai dreptate:) nu zic, copiezi o informatie ceva, un articol dar ori e vreo gluma ori te interesezi daca e serios:) ca asa pe internet sunt tot felul de prostii:)

    Imi place explicatia pe care ai dat-o la marijuana:))

    Si, oricum prea cunoscut nu cred ca este, pentru ca bloggerii apreciaza originalitatea:)

Trimiteți un comentariu