Ajutor...sunt disperat !

Nu mai pot ! Atat de multa prostie intr-o tara asa de mica. Toti cretinii aflati in spatele monitorului se gasesc sa faca cele mai stupide comentarii. Si cum n-ar fi de ajuns ca detinem atatia idioti, mai vad si pe la televizor avocati care n-au nicio treaba cu meseria pe care o practica.
A aparut si Cioaca iar pe TV. De vreo cateva luni bune se judeca, sau mai bine zis este judecat, pentru violarea corespondentei electronice lu' moarta (sincer sa fiu, aia cred ca-i bine mersi undeva in alt colt al pamantului). Am sa va dau unele lamuriri, in speranta ca veti inceta sa mai faceti comentarii in necunostinta de cauza si in acelasi timp, sa nu mai puneti botu' la tot ce vedeti pe la televizor.

1. NU poti spune ca ti-a fost violata corespondenta electronica, atata timp cat nu esti proprietarul acelui cont. O sa spuneti ca nu este adevarat si ca aveti toate drepturile asupra contului dumneavoastra. GRESIT!!! Nu aveti niciun fel de drept asupra lui, atata timp cat nu aveti un contract incheiat cu furnizorul contului de e-mail.
2. Se considera infractiune doar in cazul in care adresa unei persoane este "violata" si din ea sunt extrase si facute publice date cu caracter personal(nume, prenume, cnp, adresa, telefon, etc.).

Doamna avocata a lu' Cioaca, ori esti prea proasta si deloc informata in ceea ce priveste acest caz, ori Cioaca este prea prost si-i place sa-ti vireze-n cont zeci de mii de euro :)

2 Response to "Ajutor...sunt disperat !"

  1. gctinvalentin says:
    3 aprilie 2011, 21:57

    asta cam asa e...ai dreptate partiala cred...nu sunt in masura sa justific de ce dar mi se pare un abuz ca cineva sa iti acceseze casuta de email si sa eu stiu...de ex. sa seruiasca informatiile pe care le ai acolo...indiferent daca sunt importante sau nu.

  2. gctinvalentin says:
    3 aprilie 2011, 22:41

    probabil cei care il judeca nu il judeca numai din cauza casutei de email...stiu ei mai bine de ce...daca nu avea nimic de ascuns de ce a trebuit sa umble pe unde nu trebuie...si eu sunt de aceeasi parere ca si tine ca poate panarama aia de cum ii zice..asa Elodia ..traieste pe picior mare nu stiu pe unde prin ce insula dar totusi poate e moarta...dar pana la proba contrarie nu avem nici un cadavru...asa ca sunt sanse 50-50 vie sau moarta...si probabil Cioaca se judeca cu aia..nu il judeca pe Cioaca..cine stie Cioaca a dat in judecata parchetul ca il hartuieste si si-a pierdut imaginea de om al legii...ca altfel nu vad de ce sa se ia parchetul de el daca nu are pe moarta aia...au facut astia un caz din Elodia ziceai ca nu stiu cine a murit...cand a murit Paunescu a fost mediatizat 4-5 zile...pasta a mediatizat-o astia ziceai ca e cel putin Cleopatra...pe Basescu nu il mai mediatizeaza sa il dea jos..

Trimiteți un comentariu