Turneul celor 4 trambuline, sfarsit de etapa

Si uite asa s-a incheiat prima etapa de la Oberstdorf a turneului celor 4 trambuline cu Thomas Morgenstern castigator in ambele manse. Cu toate ca vantul si ceata nu prea i-au ajutat pe saritori in prima mansa, Morgi, cum i se mai spune lui Thomas Morgenstern a reusit performanta de a avea o saritura extraordinara si de a-si ocupa pozitia de lider in clasament. Adam Malysz, unul dintre favoriti, a terminat prima etapa pe locul 11, iar una dintre legendele sariturilor cu ski-uri, Jane Ahonen, a terminat pe ultimul loc, 31. Simon Ammann a terminat si el pe modestul loc 6, sperand ca in urmatoarea etapa sa urce in clasament.
Asteptam cu nerabdare data de 31.12.2010, cand de la ora 14:30, in direct pe eurosport vom putea urmari mansa de calificare de la Garmisch Partenkirchen, Germania.
Este foarte posibil ca Morgi sa castige toate cele 4 etape, avand in vedere ce evolutie spectaculoasa a avut si in campionatul mondial, dar mai sunt destui saritori cu experienta ce ne pot surprinde intr-un mod placut.
Pana la urmatoarea etapa, nu ne ramane decat sa speram ca vremea va tine cu noi si vom avea inca odata parte de spectacol adevarat oferite de catre adevarate legende precum Adam Malysz, Simon Ammann, Jane Ahonen si Thomas Morgenstern.

0 Response to "Turneul celor 4 trambuline, sfarsit de etapa"

Trimiteți un comentariu