Altii, mult mai inculti decat elevii de la bac

Ca in fiecare an, toate posturile tv, radio, site-uri, forumuri, si altele preiau perle de la bac. Intr-adevar, multe sunt de toata jena, si inclin sa cred ca nu mai e de ras, ci doar de plans cand vezi pana unde poate ajunge prostia. Insa, tot citind pe diferite site-uri, am dat de o afirmatie care, dupa cum spun unii, ar fi o perla de la bac. Afirmatia este urmatoarea: "Omenia poate dauna cand e perceputa ca mijloc perfid de a profita" Pai bai incultilor ce sunteti, incepand de la profesori si continuand cu cei care au ras de treaba asta, daca nici limba romana nu o mai intelegeti, atunci nu e rau doar de copiii aia, ci de voi toti. Sa nu mai spun ca la examenele de titularizare ale profesorilor, a fost cu mult mai rau decat la bac. Pai daca profii sunt cum sunt, ce pretentii mai poti sa ai la saracii copii? Degeaba va tot legati de "perlele" elevilor, ca nu sunteti cu nimic mai prejos decat ei. Varza!

1 Response to "Altii, mult mai inculti decat elevii de la bac"

  1. MAZ says:
    25 iulie 2010, 15:16

    salut! sunt un tanar poet in cautarea de prieteni scriitori/iubitori de poezie si arta...pentru inceput mi-ar placea sa colaboram printr-un schimb de link-uri.
    Daca esti de acord te-as ruga sa adaugi in blog-roll "Dream Poet" si apoi sa-mi trimiti un e-mail la adresa: andrei.zbirnea@gmail.com sau un mesaj instant pe YM la balaurul_satriani cu numele dorit in blogroll. O zi faina!

Trimiteți un comentariu