Cum sa nu sti ca esti gravida?

Deci cum? Abia la travaliu? =)) Nu ai cum sa nu te prapadesti de ras cand auzi o asemenea stire :)) Partea frumoasa e ca duduia mai are 3 copilasi, deci dupa cum bine spuneau si stiristii, cunostea simptomele nasterii. Atat ea cat si barbata-su erau foarte socati de minunata veste ce aveau sa o primeasca. Mai nene, s-a tampit lumea de tot? Pe ce lume traiti? :)) Eu unu am impresia ca ea stia de sarcina si cred ca mai exista o a treia persoana care urmeaza sa afle in curand :)) Stiu ca v-ati dat seama...amantul ! Mult succes doamnelor, tineti-o tot asa ! Alah fie cu voi ! Peace =))

Sursa: Prea sfantul cuvios televizor :))

5 Response to "Cum sa nu sti ca esti gravida?"

 1. lostinshit says:
  12 aprilie 2010, 22:12

  =)) ce penal..:))

 2. Frumushica Says:
  12 aprilie 2010, 22:35

  :))) ehe nu rade k maine iti vine o papusa la tine la usa cu plodu si zice na k nu am stiut k's gravida =)))

 3. Daniel says:
  13 aprilie 2010, 22:14

  daca vine cu plodul nu mai e sigur papusa;)) cat de stiu...poate a zis femeia ca e normal sa ai pofte de orice si sa ti se faca greata de tot...pana la urma traim in Romania,nu? lasand politica la o parte, da, penal...femei de genu(doar de genu) merita legate cu lantul de calorifer si batute cu parul...dar nu lasa parul langa ea ca il face pe Pinnochio:)

 4. Sasha says:
  14 aprilie 2010, 19:32

  Ete scârț! dacă-s bătute în cap sau doar tute pur și simplu, n-ai ce să le faci.Oricum sunt rare cazurile când o femeie nu-și poate da seama că e gravidă, de cele mai multe ori, acoperă o minciună cu una și mai gogonată.și da să zicem că e normal să ai pofte, sau greață dar mișcările fătului n-ai cum să nu le simți, sau perioada aceea a lunii ..give me a fucking break!
  cât despre tâmpeniile ce ne înconjoară, știi vorba aia lume multă, oameni puțini.

 5. Iulia says:
  18 aprilie 2010, 22:57

  Te-am trecut in blogroll si te asteapta si o leapsa de la mine. Sper sa... ne cunoastem mai bine!

Trimiteți un comentariu