Cat de penibil poti fi?

Azi de dimineata, in timp ce imi beam cafeaua, stateam cu ochii pe TV la Neatza, cu Razvan si Dani. Am avut oroarea sa urmesc un moment pe cat de stupid, pe atat de penibil si umilitor. Duduia Ramona Badescu, fiind invitata la baieti pentru a-si prezenta urmatorul ei album (sper sa nu fie produs si la noi), ne-a oferit si un moment muzical cu una din piesele ce vor urma sa apara. Piesa a fost bunicica dar ceea ce i-a stricat tot farmecul a fost pata de transpiratie ce se putea observa la sub bratul Ramonei Badescu. Pai bine mai Ramona draga, esti femeie crescuta peste hotare, ai stat 20 de ani in Italia si ai nesimtirea sa apari asa in public?
Saraca, pe criza asta, nici bani de deodorant nu are. Dar stai linistita papusa, vom face noi cheta si iti vom trimite unul pentru ca data viitoare sa poti sa apari in public intr-un mod ireprosabil :)
Link-ul cu imaginile este aici

3 Response to "Cat de penibil poti fi?"

 1. Anonim Says:
  7 aprilie 2010, 21:39

  Vad ca loveste ''sus'' criza asta,pff..se mai intampla si la case mai mari,pacat ca trb sa vada o tara intreaga asta,sa ne dam seama inca o data cat de inapoiati suntem...(cu excceptiile de rigoare)

 2. Iulia says:
  8 aprilie 2010, 09:03

  Criza mare in Italia , daca nici bani de un deodorant saraca nu are ! :)

 3. Miţă says:
  9 aprilie 2010, 11:08

  Se intampla si la case mai mari. Bine ca nu purta pantaloni mulati din acelasi material, iti imaginezi unde puteam vedea transpiratia? :))

Trimiteți un comentariu