Cuvant inainte

Cu totii stim ca in viata nu ne iese totul cum ne-am fi dorit noi insine. Ne facem iluzii, sperante, visam la o cu totul alta lume, dar de fiecare data cand deschidem ochii, suntem dezamagiti de realitatea care inca ne mai inconjoara. Vedem la stiri razboaie, crime, violuri, cate si mai cate, oameni care au uitat sa mai iubeasca sau care pur si simplu nu mai vor. Satui de-atata suferinta, unii de saracie, altii ca au pierdut pe cineva drag lor, altii nemultumiti pur si simplu de slujba pe care o au, au uitat ca sunt OAMENI. N-as vrea sa fac din asta un dezastru, n-as vrea ca pentru unii dintre voi sa para totul negru, ci imi doresc sa punem totul in balanta, sa formam un echilibru. Pentru asta, trebuie sa ne aducem aminte de multe lucruri de multi uitate. Trebuie sa ne amintim ca inca existam, suntem cineva si-avem un rost si-un tel in viata. Trebuie sa ne amintim ca avem in jurul nostru oameni care ne iubesc. Poate nu ne iubesc asa cum vrem noi, dar in felul lor, ne iubesc din tot sufletul. Trebuie sa ne amintim ca inca suntem tineri, avem o viata-ntreaga in fata, iar binele nostru depinde de noi, NOUA GENERATIE.
Stiu ca sunt multi cei care nu vor intelege de ce am scris aceste cateva mici poezii dar as dori sa dau totusi o explicatie.
Atunci cand ai un scop bine definit, cand vrei sa faci ceva bun cu viata ta, gandeste-te ca poti face lucruri la care nici macar nu te gandesti. Totul e simplu. Important e sa ai rabdare, vointa si cel mai important lucru este sa crezi in tine. Toate se vor rezolva. :)

2 Response to "Cuvant inainte"

 1. Anonim Says:
  2 ianuarie 2010, 04:16

  NO COMMENT....cuvintele sunt de prisos,sp ADEVARUL si cu el castigi orice lupta

 2. Anonim Says:
  14 ianuarie 2010, 18:05

  Bravo tie mai fato!!!:*:*:*
  Si Doamne ajuta sa vina vremea aia cand noi astia care spunem lucrurilor pe nume sa fim cei invingatori...
  E adevarat ca e bine sa spui adevarul,dar nu in Romania...

Trimiteți un comentariu